Bog – NOK. Signeret.

(2 kundeanmeldelser)

DKK100,00

En dag lægger Silas Holst et billede op på sin Facebookside af sig selv i bar overkrop, hvor han stolt fortæller, at han har tabt 14 kilo. Men minuttet efter begynder det. De hadske kommentarer og vrede beskeder vælter ind. Vildtfremmede mennesker skriver til Silas Holst, at han ligner en kz-fange og er et bøssesvin, der helst skal dø. Én håber endda, at han har AIDS.

Silas Holst er vant til, at folk skriver grove ting om ham på sociale medier, og at nogle decideret mobber ham. Men den dag ændrer alt for den populære danser og skuespiller. Han har fået nok!

I NOK undersøger Silas Holst, hvorfor der er så meget had og mobning på de sociale medier og hvad der skal til, for at vi ændrer tonen. Han fortæller ærligt om de mange episoder, hvor han selv er blevet skudt verbalt sønder og sammen i den virtuelle verden, og så taler han med en lang række mennesker om vreden på Instagram, Facebook og alle de andre platforme. Hvad skal forældre for eksempel gøre, når deres børn bliver udsat for rå mobning i den digitale verden?

I bogen medvirker også børnepsykologen Ulla Dyrløv, politikeren Søren Pape, præsten Michael Brautsch, debattøren Özlem Cekic, en skolelærer, politibetjenten og mange flere. Tilsammen bidrager de med vigtige råd og fortællinger i en debat, der aldrig har været mere aktuel end nu.

SIGNERING – VIGTIGT: Bogen signeres som udgangspunkt til bestilleren. Ønskes andet navn i bogen og ønsker til tekst/anledning, kan dette sendes som en SMS til Kasper på 26256667 umiddelbart efter bestilling er foretaget.

Kategori:

2 anmeldelser af Bog – NOK. Signeret.

  1. Bente Bjørklund

    Har hørt den, nu skal min datter have bogen 🙂

  2. Bente Homann

    Tror den er god , glæder mig til at modtage den

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.