For enden af regnbuen

For enden af regnbuen er min fortælling om at blive far og om at skabe en kærlig og stabil familie med én mor, to fædre og seks bedsteforældre. Om nogle af de mange forskellige familieformer, der findes i vores land. Om en verden, der ikke længere kun består af kernefamilier, men derimod af intet mindre end 37 forskellige familiekonstellationer.

Alle kan få en familie.

Jeg fortæller om at leve omringet af kærlighed og familieidyl med mine to børn, men også om at blive knust af en skilsmisse og om at grave mig fri af mørket og finde ordninger, der får familielivet til at hænge sammen på nye måder.

En række af mine venner, blandt andet Pernille Højmark og Julie Steincke, som alle har fået familier på utraditionel vis, bidrager med inspirerende historier, og jeg selv forsøger at bidrage med ideer til, hvordan man løser hverdagens udfordringer med dine, mine og vores børn.

Bogen blev skrevet i den mest turbulente tid i mit liv. Far til to midt i en skilsmisse og fælleshjem og samtidig være nyforelsket. Alle følelser og tanker blev i en lang periode kastet rundt i min krop. Kaos! Og midt i al kaosset kom denne bog, som er udgivet på Politikens Forlag.