DANSESTUDIE v/ Silas Holst og Benjamin Martin

Danseundervisning

Sammen med Benjamin Martin åbner jeg en danseskole til august. Benjamin er en af landets mest benyttede trænere indenfor sportsdans (lidt mere introduktion af Benjamin – dommer? mere?)

Det er lykkedes os at samle nogle af landets bedste undervisere, og vi tilbyder undervisning i stilarter inden for de fleste genrer, lige fra ballet,hip hop, dans for ægtepar samt konkurrence- og samkønsdans.

Link til hjemmesiden …

Læs mere her
Alle kan være med

Dansedamerne

Udover de faste hold på danseskolen underviser jeg ca. en gang om måneden i koreografier fra nogle af de mange musicals, jeg har været med i. Holdene kalder jeg Dansedamerne – selvom herrerne selvfølgelig også er mere end velkomne! Du lærer en simpel koreografi med lette trin og behøver ikke at have taget et dansetrin før – og alle kan være med uanset køn, størrelse og niveau. Vi har højt til loftet, vi hygger og griner meget – at få rørt lattermusklerne er lige så vigtigt som at lære trinene!

Holdene oprettes løbende, og tilmelding foregår fra gang til gang, og det er først til mølle. Følg med herinde, på danseskolens hjemmeside eller på min officielle Facebookside for nye datoer og information om tilmelding.

Læs mere her
Online danseskole

Dansedamerne.dk

I april 2020 introducerede jeg min online danseskole DANSEDAMERNE.DK. En drøm jeg har haft i flere år om også at kunne nå ud med min glæde til dansen til nogle af de mange, der måske ikke har lyst og mulighed for at deltage i mine danseevents og som bor langt fra min danseskole – men også som et supplement, hvis du bare gerne vil danse videre derhjemme.

Du kan for 200,- kr. om måneden, eller 1.800,- kr. om året, danse med mig på alle tider af døgnet hjemme i privaten. Jeg er så heldig, at mange af landets dygtigste dansere også kigger forbi, så du kan finde et godt og varieret udbud af danse og stilarter.

Du kan læse meget mere på hjemmesiden.

Læs mere her
Ud i landet med konceptet

Dansedamerne på tour

Da Dansedameholdene efterhånden blev en stor succes i København, besluttede jeg at tage ud i landet med konceptet. Jeg underviser typisk i to eller tre timer ad gangen i forskellige koreografier, primært fra nogle af de mange forestillinger, jeg selv har lavet, som Grease, Dirty Dancing, Saturday Night Fever og mange flere.

Det er nemme trin, som alle kan lære, det er varmt – og det er møg hyggeligt!

Følg med i min kalender for at se, hvornår jeg kommer til en by nær dig – eller kontakt min manager Kasper Staal Jørgensen, tlf. 26 25 66 67, hvis du vil booke mig.

Læs mere her